miércoles, 1 de junio de 2016

AUDACITY

Audacity

Audacity és un programa gratuït, multiplataforma de gravació i edició d'àudio, simple i fàcil d'utilitzar, que s'utilitza normalment per editar grabacions amb menys pressupost. Al 2010 va assolir el top10 en descàrregues  amb uns 72 milions de descàrregues

Perquè aquest programa hagi tingut tant d'éxit, es gràcies a les seves característiques.
  • Grabació d'áudio a temps real
  • Edició d'arxius múltimedia
  •  Conversació entre formats de tipus d'àudio.
  • Importació d'arxius de format MIDI, RAW, i MP3
  • Edició de pistes múltiples.
  • Agregar efectes a l'àudio.
  • Possibilitat d'utilitzar plug-ins per augmentar la seva funcionalitat.
Activitat 3:
Al ser la primera activitat, hem creat l'ho més bàsic, 3 sorolls en diferents pistes d'àudio, tots 3 són sorolls diferents s'anomenen: Blanc, rosat, marró, i hem ajustat la durada, l'amplitud i volum.
http://lauuu_dc.podcast.es/descarga/podcast_53299.mp3


Activitat 5:

A la segona activitat hem hagut de crear 8 tons (les notes musicals) i les hem posat de manera que cuan una acabi comenci l'altre.
http://lauuu_dc.podcast.es/descarga/podcast_53300.mp3


Activitat 6:

 En l'última activitat hem hagut de grabar un aúdio, dient una frase que ens donava el llibre, i hem possat 3 cançons: ClàssicaB, ClàssicaB i ÉtnicaC.
Després hem desplaçat l'àudio 10 segons després de que es començés a reproduir la primera cançó, (ClàssicaB), els primers 5 segons li fiquem "Apareix progressivament" i als últims segons posavem l'efecte "fade out", així en totes les cançons ficant-les una darrera de l'altre. Fent que cuan començi, ho faci augmentant el volum progressivament, i cuan estigui acabant vagi baixant el volum.
http://lauuu_dc.podcast.es/descarga/podcast_53301.mp3 

No hay comentarios:

Publicar un comentario